Wij zijn OK

Wij zijn OK. Of eigenlijk zijn we Catom, want dat is de officiële naam van de holding waaronder onze businessunits vallen. En is OK al sinds 2004 onze eigen merk dat we vol trots voeren. Je kent het waarschijnlijk van ons landelijke netwerk tankstations. Of van onze tankwagens, die door heel Nederland brandstoffen bezorgen. Maar – samen met zo’n 700 collega’s – doen we nog veel meer:

Binnen de brandstoffen- en smeermiddelenwereld houden we ons bezig met drie hoofdactiviteiten: Trading & Wholesale, Reselling en Retail.

Bij Trading & Wholesale (Catom PDM) moet je denken aan het verhandelen van grote hoeveelheden (duurzame) brandstoffen die vervoerd worden per schip en opgeslagen worden in depots.

Vervolgens worden deze brandstoffen (maar ook smeermiddelen en materialen) o.a. door OK Marine (waterhandel) en OK Oliecentrale (landhandel) verkocht aan zakelijke eindgebruikers en per bunkerboot, tankwagen of bestelbus op locatie geleverd. Bijvoorbeeld bij transportbedrijven, agrariërs, fabrieken, overheden en aannemerijen.

Ook bevoorraden zij onze retailtak: de OK tankstations. De plek waar automobilisten, motorrijders en vrachtwagenchauffeurs onze brandstoffen kunnen tanken aan de pomp, de lekkerste koffie kunnen nuttigen in onze OK Shop en kunnen genieten van vers belegde broodjes en warme snacks in onze OK Café bakery.

Onze company websites

Onze kernwaarden

De kernwaarden van Catom en haar medewerkers zijn toewijding, ambitie, flexibiliteit, innovatie en eigenaarschap. De organisatie is leergierig en heeft de wil om elk jaar beter te worden in zowel prestaties naar de klant als in resultaten. Lees hier meer over onze kernwaarden. 

 

Bij al onze activiteiten staan de volgende speerpunten centraal: duurzaam ondernemen (denk aan CO2 besparende brandstoffen, maar ook aan de toepassing van bijvoorbeeld LED verlichting op onze stations), het creëren van een inspirerende werkomgeving door verbinding en streven naar perfectie.

Collega’s over OK

Suat “Vriendelijke service om elke dag aan ieders wensen te voldoen… Dit is typisch OK.”

Siemon: “OK Oliecentrale BV is een no-nonsens bedrijf: iedereen is benaderbaar, staat open voor een gesprek en de lijnen zijn kort.”

Lees meer….

Pin It on Pinterest