Altijd OK

Altijd lekker onderweg. Dat is de missie van OK. Wij zorgen voor de brandstof van voertuigen, vaartuigen en machines. Zo hoef je nooit lang stil te staan en kun je altijd vooruit. Met het gezin, op weg naar oma. Met de boot, onderweg naar de volgende bestemming. En met vrachtwagen, tractor, motor, scooter of tijdens het productieproces.

Net als onze klanten zijn wij altijd in beweging. Zo is ons netwerk tankstations een van de snelst groeiende in Nederland. We hebben ons eigen assortiment smeermiddelen en koelvloeistoffen van hoge kwaliteit en onze organisatie is 100% Nederlands. De lijnen zijn kort, onze ideeën vooruitstrevend. Moderne stations, uitdagende ontwerpen. Met oog voor detail én onze klanten. Heerlijke koffie en verse broodjes. We dragen sportend Nederland een warm hart toe. En met Breda als thuisbasis zijn we trotse hoofdsponsor van NAC.

Sinds 2004 is Catom in Nederland eigenaar van het van oorsprong Zweedse merk OK. De eerste OK tankstations werden in 2006 geopend. Daarna volgden er snel meer. Vandaag de dag telt Nederland meer dan 75 zowel bemande als onbemande OK tankstations. Daarnaast heeft OK Nederland eigen tankwagens, verkoopkantoren en distributiecentra, zodat we dagelijks ook een groot aantal zakelijke klanten van zowel brandstoffen als smeermiddelen (bulk en verpakt) kunnen voorzien.

Ook met ons OK Café bakery concept timmeren we hard aan de weg en openen we steeds vaker tankstations met shop én bakery. Kwaliteit staat ook hier weer hoog in het vaandel. Heerlijk verse broodjes, warme snacks en de beste koffie. Vanzelfsprekend tegen een eerlijke prijs.

Pin It on Pinterest