Werken bij OK Hoezaar (in Zegge, regio Breda)

Bij OK Hoezaar aan de rijksweg A58 bij Zegge (Roosendaal) is het altijd goed toeven. Met dit onlangs volledig verbouwde tankstation inclusief OK Café bakery zijn we dagelijks vele vaste klanten en incidentele voorbijgangers van dienst om te zorgen dat ze lekker onderweg zijn en blijven. We bieden namelijk niet alleen de beste brandstoffen tegen betere prijzen, maar ook smaakvolle versbereide broodjes, snacks en heerlijke koffie.

Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons in een hoog vaandel. Om dat altijd waar te kunnen maken, zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers (zowel parttime als op oproepbasis) om ons gezellige team te versterken.

Ook op onze andere tankstations in de regio Breda hebben we regelmatig medewerkers nodig. Bekijk hier actuele overzicht van openstaande vacatures in Breda.

Werken bij OK tankstations

OK is een van de grootste distributeurs van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland. We zijn erg actief op de zakelijke markt en voor veel mensen vooral bekend van onze OK tankstations. Werken bij OK tankstations betekent dus de gezelligheid en flexibiliteit van een klein team én prima secundaire arbeidsvoorwaarden. En dan hebben we het nog niet eens over het kerstpakket en de chocoladepaashaas waar je ieder jaar zomaar mee verrast kan worden….

Afwisselend en veelzijdig

Ben je op zoek naar een veelzijdige, afwisselende (bij)baan en houd je van contact met mensen? Dan kan werken bij een tankstation zomaar eens jouw ideale baan zijn. Het ene moment bereid je een heerlijke espresso. Het andere moment maak je ter plekke de lekkerste Club Sandwich klaar. Tankklanten rekenen bij je af en je zorgt dat de schappen altijd netjes gevuld zijn. Je bent onze klanten graag van dienst en beantwoordt hun vragen. Dat je vriendelijk en behulpzaam bent, vinden we belangrijker dan dat je verstand van auto’s hebt.

Hoofdsponsor van NAC

Kom je uit de buurt van Breda en/of houd je van voetbal, dan ken je ons vast ook als hoofdsponsor van NAC. Al een aantal seizoenen prijkt het OK logo namelijk op de borst van de spelers van het eerste elftal. Bij iedere thuiswedstrijd zijn onze accountmanagers dan ook van de partij met hun klanten. En ook voor alle andere medewerkers hebben we iedere wedstrijd een aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij er binnenkort bij?

Stationsmanager Jeroen de Vries over werken bij OK Hoezaar

“Welkom!” Is dat wat jij graag bij binnenkomst in een winkel of horeca gelegenheid hoort? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Iedere klant die binnenkomt bij OK Hoezaar begroeten wij met “Welkom!”

Ons station is een OK Café tankstation. Dit houdt in dat wij naast verschillende soorten brandstoffen een broodjescorner in de tankshop hebben. Hier maken wij de lekkerste broodjes ter plekke klaar. Naast deze heerlijke broodjes hebben we kampioenskoffie, met het grootste gemak bereid met ons prachtige koffieapparaat.

Dit doe je natuurlijk niet alleen we hebben een aantal hele leuke en charmante dames en heren in ons team zitten. Die met elkaar het succes van ons station maken en zijn! Het station is mooi ruim en overzichtelijk. We hebben 12 pompen waarvan er vijf tot de dieselstraat (vrachtwagens) behoren en twee tot de LPG installatie. (Waar je overigens een digitale cursus voor mag volgen i.v.m. veiligheid!) Over cursussen gesproken: als je bij ons komt werken mag en moet je op het digitale leerplatform nog een aantal cursussen doen aangaande veiligheid, rookbeleid en brandstof gerelateerde items.

Het tankstation aan de A58 kent van oudsher een wat mindere belevenis aangaande de openings- en werktijden. Dit valt bij ons reuze mee! We zijn dagelijks geopend van 06.00 – 22.00 uur en in het weekend van 07.00 – 22.00 uur. Dit draai je natuurlijk niet de hele dag we hebben diverse shiften: voor een ieder zit er dus wel wat leuks bij. Hoe je dag eruit ziet? Dat is echt heel wisselend. Van vakken vullen tot koffie maken. Van broodjes smeren tot pompenpoetsen. Van afrekenen tot de WC nakijken en bijhouden. En alles wat daar tussen zit. Maar troost je, je doet het niet alleen. Alles doen we samen en in overleg!

Pin It on Pinterest